Dyskusja:Kwas chlebowy


Dyskusja:Kwas chlebowy w encyklopedii

Z Wikipedii, wolnej encyklopedii Przejdź do nawigacji Przejdź do wyszukiwania

Spis treści

Definicjaedytuj kod

Kwas chlebowy "to napój, który jest klasyfikowany jako bezalkoholowy"? Poczytajcie sobie swój własny artykuł o Definicji.

  • Co to znaczy "z zeszrotowanego żyta" ? Czy to to samo co ześrutowane ? Birczanin 22:52, 9 lis 2007 (CET)

Stub?edytuj kod

Mam pytanie, czy to ciągle stub?--NCTP? (no co ty powiesz?) (dyskusja) 21:27, 6 mar 2008 (CET)

Teraz to w sumie chyba nie... RoodyAlien (dyskusja) 11:07, 27 mar 2009 (CET)

Szklana butelkaedytuj kod

A czy w plastikowej traci smak, walory, itp. ? 83.6.93.115 (dyskusja) 13:23, 8 maj 2009 (CEST)

Pytanieedytuj kod

Kwas chlebowy używany był w wiekach średnich w całej Europie. W Rosji i na Ukrainie jest napojem narodowym od XVI wieku.

Co sprawiło iż "stał się napojem narodowym", jak wyznaczono ramy czasowe?

Na podstawie artykułu: "Dyskusja:Kwas chlebowy" pochodzącego z Wikipedii
OryginałEdytujHistoria i autorzy